Bezoek vier ingerichte woningen met ons totaalinterieur van 17/05 tot en met 27/05. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.
Toonzaal Sint-Niklaas gesloten op zaterdag 18 mei.

Totaalinrichting van woning

Realisatie

Kasten op maat in keuken, woonkamer, slaapkamer, dressing, bar en bureau

Bij dit project hebben we niet alleen een slaapkamer, opbergruimte, barkast, bureau en dressing ingericht, maar hebben we ook kasten op maat ontworpen en geïnstalleerd. Het totaalinterieur werd zo volledig op maat gemaakt waardoor de beschikbare ruimte optimaal gebruikt wordt. In de slaapkamer hebben we de kasten zo ontworpen dat ze naadloos in de kamer passen en voldoende opbergruimte bieden voor beddengoed en persoonlijke spullen. Hetzelfde geldt voor de dressing, waar we een perfecte balans hebben gevonden tussen opbergruimte en functionaliteit. Aanpalend aan de dressing is een opbergruimte ingericht waar de wasmachine en droogkast perfect in passen.

De bar is gemaakt om er stijlvol uit te zien en om de favoriete whisky’s en glazen op een presentabele manier op te bergen. Het bureau is speciaal ontworpen om aan de individuele behoeften van de klant te voldoen en een productieve en comfortabele werkruimte te bieden. Ons doel was om een totaalinterieur te creëren dat naadloos in elkaar overloopt en alle aspecten. Met op maat gemaakte kasten hebben we ervoor gezorgd dat alles een plaats heeft en de woning er stijlvol en georganiseerd uitziet.

Specificaties

Merk van haard
Model
Niet van toepassing 
Materialen
Type haard
Stijl