Bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Sint-Niklaas tijdens de openingsuren. Ook mogelijk op afspraak.
Jaarlijks verlof vanaf 20 juli tot en met 12 augustus. Sluiting hemelvaart vanaf 15 augustus tot en met 19 augustus.

Ons bedrijf

Al drie generatie lang brengt Van Raemdonck warmte en sfeer in huis met unieke en persoonlijke design haarden en haardwanden op maat van de klant.

In de afgelopen 50 jaar zijn we geëvolueerd van het plaatsen van haarden naar het realiseren van interieurprojecten rond de haard, maar als familiebedrijf zijn we trouw gebleven aan onszelf, en dat merk je van zodra je bij ons binnenstapt. De warmte start van zodra je in één van onze toonzalen binnenkomt met een hartelijke ontvangst en een kopje koffie.

Metaalbewerking

Meer dan

0

totaalrealisaties per jaar

We plaatsen jaarlijks op vakkundige wijze vele totaalrealisaties.

62% gashaarden

0%

62% van onze realisaties waren gashaarden. Van Raemdonck is verdeler van de volgende merken van houthaarden: DRU, M-Design, Cosyflame, Kalfire en Faber.

16% elektrische haarden

0%

16% van onze realisaties waren elektrische haarden. Van Raemdonck is verdeler van de volgende merken van elektrische haarden: Faber, Kalfire, DRUHygge Flames, en Flamelusion.

18% houthaarden

0%

18% van onze realisaties waren houthaarden. Van Raemdonck is verdeler van de volgende merken van houthaarden: Ruegg, M-Design, Spartherm, Kalfire en Barbas.

4% bio-ethanol haarden

0%

4% van onze realisaties waren bio-ethanol haarden. Van Raemdonck is verdeler van BIO-O! en Planika.

Ons bedrijf

Toonzalen

Houthaard in keuken
Inspiratie

Een absolute meerwaarde.

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte en vormen een absolute meerwaarde voor je interieur. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard, alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.