Bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Sint-Niklaas tijdens de openingsuren. Ook mogelijk op afspraak.
Jaarlijks verlof vanaf 20 juli tot en met 12 augustus. Sluiting hemelvaart vanaf 15 augustus tot en met 19 augustus.

Ons bedrijf

Hoe wij werken

Van Raemdonck overziet het gehele proces van ontwerp tot plaatsing. Alles begint bij een bezoek aan onze toonzaal, gevolgd door een concrete en sluitende offerte. Na goedkeuring begeleiden we de klant doorheen het hele proces. Door te werken met een professioneel team van interieurarchitecten en vakmensen staan we garant voor een zorgeloos traject dat resulteert in een kwalitatief resultaat op maat.

Hoe wij werken

Stap 1

Bezoek aan de toonzaal

We ontvangen je graag in onze toonzaal te Sint-Niklaas of Knokke voor een eerste ontmoeting. In onze toonzaal staan veel verschillende soorten haarden brandend opgesteld zodat je de warmte en sfeer kan beleven.

Toonzaal bezoeken

Stap 2

Interieuradvies op maat

Onze interieurarchitecten geven advies en informatie over de verschillende types haarden en stellen het diverse aanbod van merken en materialen aan je voor. We overlopen jouw wensen en noden en stellen de haarden en materialen voor die daaraan voldoen.

advies op maat

Stap 3

Opmeting ter plaatse

Is er een plan voorhanden, dan kan je dat steeds meenemen naar de toonzaal, maar dat hoeft niet, want we komen steeds ter plaatse opmeten. Zo zijn we zeker dat ons ontwerp perfect zal passen en dat de haard een schone verbranding zal hebben.

werf opmeting

Stap 4

Persoonlijk ontwerp en offerte voorstel

Vervolgens maken onze interieurarchitecten een foto-realistisch ontwerp in 3D met een concrete maattekening. Zo heb je meteen een realistisch beeld van hoe jouw toekomstige haardwand er zal uit zien.

Elk uniek 3D ontwerp gaat gepaard met een prijs- en samenwerkingsvoorstel. We voeren een precieze en correcte calculatie uit, volledig aangepast aan het voorgestelde 3D ontwerp.

Ontwerp door interieurarchitect

Stap 5

Vervaardigen in eigen atelier

Bij de volgende stap wordt een technische productietekening gemaakt en wordt jouw project ingepland. Van Raemdonck heeft het hele productie- en plaatsingsproces in eigen beheer.

productie haardwanden

Stap 6

Plaatsing van de haardwand

Een team van deskundige vakmannen installeert de haard zodat deze veilig en goed kan branden. De volledige haardwand wordt door onze eigen mensen geplaatst. Bij Van Raemdonck heb je slechts één aanspreekpunt en ben je dus niet afhankelijk van allerlei onderaannemers.

Plaatsing haardwand

Stap 7

Service en onderhoud

Ook na plaatsing laten we je niet aan je lot over. Van Raemdonck heeft een eigen service dienst die je graag verder helpt.

Houthaard in keuken
Inspiratie

Een absolute meerwaarde.

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte en vormen een absolute meerwaarde voor je interieur. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard, alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.