Bezoek vier ingerichte woningen met ons totaalinterieur van 17/05 tot en met 27/05. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.
Toonzaal Sint-Niklaas gesloten op zaterdag 18 mei.

Haarden

Gashaarden

Een gashaard, dat is echt vuur, met een groot gebruiksgemak. Met slechts een druk op de knop breng je sfeer in huis en regel je zelf de gewenste warmte. Een haard op gas, dat is warmte en gezelligheid, zonder gedoe.

Haard in woonkamer

Talloze mogelijkheden

Wie kiest voor een gashaard, kiest voor een echt vuur, gecombineerd met comfort en design.

Het vuur van een gashaard is tegenwoordig amper te onderscheiden van een houthaard. Bovendien bieden ze een hoger gebruiksgemak en rendement, minimaal onderhoud en eenvoudig te regelen warmte afgifte. De haarden zijn te bedienen met een afstandsbediening, smartphone of tablet.

Ook de uitvoeringsmogelijkheden zijn bijzonder ruim, zodat een gashaard kan geïntegreerd worden in elk interieur. Van Raemdonck verdeelt alle maten en modellen van gashaarden, zoals verticale-, horizontale-, hoek- en roomdivider modellen.

Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden qua uitzicht en design, zodat de haard volledig kan worden gepersonaliseerd. Zo kan je onder meer kiezen voor een stenen- of realistische houtset en zijn er bijzonder veel keuzes qua achterwand.

Maar bij de haard alleen stopt het niet. Bij Van Raemdonck gaan we nog een stapje verder en maken we van jouw haardwand een uniek sfeerstuk op maat van jouw interieur. Van bij het begin van dit proces word je bijgestaan door onze ervaren interieurarchitecten. Ze luisteren aandachtig naar jouw wensen, bekijken met plezier samen met jou alle mogelijkheden, om vervolgens een persoonlijk en uniek ontwerp te creëren.

Kom dus zeker even langs in onze toonzaal en stel samen met ons de de haard en haardwand van je dromen samen.

De voordelen van een gashaard

  • Echt vuur, en warmte afgifte is perfect regelbaar van hoog tot laag vermogen
  • Minimaal onderhoud aan de haard, en minimaal onderhoud aan het rookkanaal
  • Gebruiksgemak via afstandsbediening

Onze merken

M-Design
Kalfire
Dru
Cosyflame
Element4
Barbas Bellfires
Faber
Houthaard in keuken
Inspiratie

Een absolute meerwaarde.

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte en vormen een absolute meerwaarde voor je interieur. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard, alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.