Bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Sint-Niklaas tijdens de openingsuren. Ook mogelijk op afspraak.

Interieur

Totaalinterieur

Totaalinterieur op maat met kwalitatieve materialen in een stijlvol ontwerp. Onze interieurarchitecten ontwerpen voor jou TV-meubelen, dressings, kastenwanden en nog zoveel meer in samenspraak met jou. Onze vakmensen en installateurs staan klaar om jouw droomproject te realiseren.

Totaalinterieur

Persoonlijk en uniek interieur op maat

We maken van elk project –in samenspraak met jou– een ‘totaalervaring’ voor (bijna) alle zintuigen. Onze interieurarchitecten verwerken met passie beeld, licht en geluid op een subtiele maar impactvolle manier in het design. Tijdens de uitvoering van de werken worden alle kwalitatieve materialen perfect en onzichtbaar ingewerkt zodat een ‘pièce unique’ ontstaat. Om naar te kijken, om naar te luisteren, om van te genieten, dag in dag uit.

Wij voelen ons thuis in elk type woning. We kunnen prachtige totaalinterieurs realiseren in een knappe halfopen bebouwing, een statig herenhuis of een mooie villa maar ook in een knus appartement of een compacte vakantiewoning. Voor elk type woning kunnen onze interieurarchitecten en vakmensen een passende en prachtige oplossing voorzien.

De vakmensen in onze ateliers staan voor u klaar om jouw droomproject te realiseren. Bij Van Raemdonck doen we alles in eigen huis, daar gaan we prat op. Van schrijnwerk tot metaal- en steenbewerking; we hebben er een plek voor, met de juiste mensen en de meest moderne machines. Je kan er dus gerust in zijn. Jouw project is bij ons in vakkundige handen.

Houthaard in keuken
Inspiratie

Een absolute meerwaarde.

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte en vormen een absolute meerwaarde voor je interieur. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard, alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.