Bezoek vier ingerichte woningen met ons totaalinterieur van 17/05 tot en met 27/05. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.
Toonzaal Sint-Niklaas gesloten op zaterdag 18 mei.

Haarden

Elektrische haarden

Onze elektrische haarden bieden een verbazingwekkend realistisch vlammeneffect en brengen instant sfeer in huis, waar je ook maar wil. De uitvoeringsmogelijkheden zijn eindeloos, het enige dat je nodig hebt is een stopcontact.

Case-studie sfeerbeeld

Sfeer zonder beperkingen

Ooit al eens gedacht aan een haard in je appartement, slaapkamer of zelfs wijnkelder? Een elektrische haard kan overal! Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact.

Het grote voordeel van een elektrische haard is namelijk dat je geen rookkanaal of externe luchttoevoer nodig hebt.

Het effect van een echt vuur wordt gecreëerd door waterdamp of een hologram, maar de technologie staat niet stil en bij Van Raemdonck blijven we de laatste ontwikkelingen op de voet volgen.

Het vlammenspel en de warmte afgifte regel je met een druk op de afstandsbediening, maar ook een ingebouwde thermostaat is mogelijk. De elektrische haard brengt dus niet alleen gezelligheid in huis, hij kan desgewenst ook dienen als bijverwarming.

Kom dus zeker een kijkje nemen in onze toonzaal, het realistische vlammeneffect van onze vele showmodellen zal je verbazen.

De voordelen van een elektrische haard

  • Minimaal onderhoud aan de haard
  • Geen rookkanaal nodig
  • Gebruiksgemak via afstandsbediening
  • Verschillende mogelijkheden vlambeeld

 

Wil je toch een echte vlam, maar is een rookkanaal technisch niet mogelijk? Bekijk dan zeker onze bio-ethanol haarden.

Onze merken

Faber
Dru
Kalfire
Flamelusion
Hygge Flames
Stovax & Gazco
Houthaard in keuken
Inspiratie

Een absolute meerwaarde.

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte en vormen een absolute meerwaarde voor je interieur. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard, alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.