Bezoek vier ingerichte woningen met ons totaalinterieur van 17/05 tot en met 27/05. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.
Toonzaal Sint-Niklaas gesloten op zaterdag 18 mei.

Interieur

Haardwanden

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte. Samen vormen ze een absolute meerwaarde voor je interieur. Met meer dan 50 jaar ervaring is Van Raemdonck specialist in het ontwerpen, produceren en plaatsen van haardwand.

Haard in woonkamer

De haardwand, ons paradepaardje.

Bij Van Raemdonck specialiseren we ons al drie generaties lang in het ontwerpen, produceren én plaatsen van haard- en interieurprojecten. Onze ‘haardwanden’ zijn alom bekend en altijd unieke, persoonlijke interieurstukken waar je jarenlang van kan genieten.

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte. Samen vormen ze een absolute meerwaarde voor je interieur. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard; alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.

Onze interieurarchitecten gaan aan de slag om de (kasten)wand rond de haard optimaal te ontwerpen en te benutten. Of je nu een handige opbergruimte wil voor je mooiste servies of een prachtige foto wil etaleren, je unieke collectie boeken wil uitstallen of eindelijk die exclusieve whiskeybar wil installeren; het kan allemaal en wij zorgen ervoor dat het piekfijn wordt uitgetekend, uitgewerkt en geplaatst.

Houthaard in keuken
Inspiratie

Een absolute meerwaarde.

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte en vormen een absolute meerwaarde voor je interieur. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard, alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.