Bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Sint-Niklaas tijdens de openingsuren. Ook mogelijk op afspraak.

Ons bedrijf

Toonzalen

Bij Van Raemdonck realiseren we ons dat een haard meer is dan een interieurstuk. Het is een beleving van warmte en gezelligheid. Daarom verwelkomen we je graag in één van onze toonzalen om de echte sfeer van een haard te komen beleven en je te begeleiden doorheen de talloze uitvoeringsmogelijkheden.
haard met kasten

Toonzaal Sint-Niklaas

Met meer dan 1000m² belevingsruimte en talloze uitvoeringsmogelijkheden kan je al eens verloren lopen. Gelukkig zijn onze interieurarchitecten er om je hartelijk te ontvangen en te begeleiden om jouw droom project te concretiseren. Ze luisteren aandachtig naar jullie wensen om vervolgens een persoonlijk en uniek design te creëren.

Toonzaal Sint-niklaas
Haardwand met donkere laminaaat in woonkamer met TV. De haardwand is voorzien van kasten.

Kijkwoning Waasmunster

In Waasmunster kan u onze kijkwoning bezoeken op afspraak, waar we u onze mogelijkheden tonen op vlak van interieurontwerp en afwerking. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor je keuken, slaapkamer, badkamer of woonkamer, onze kijkwoning belichaamt de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Kijkwoning Knokke

In onze kijkwoning in Knokke ontvangen we u graag op afspraak. In deze kijkwoning plaatsen we alle kasten op maat, alsook een haardwand in de woonkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden op vlak van haarden en interieur in een compact appartement? Dan is een bezoek aan onze kijkwoning zeker de moeite waard.

Haard
Houthaard in keuken
Inspiratie

Een absolute meerwaarde.

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte en vormen een absolute meerwaarde voor je interieur. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard, alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.