Bezoek onze kijkwoning van 25 mei tot en met 5 juni. Klik hier voor meer informatie en inschrijven. Toonzalen zijn zaterdag 27/05 gesloten. Kijkwoning is zaterdag 27/05 open.

Ons bedrijf

Toonzalen

Bij Van Raemdonck realiseren we ons dat een haard meer is dan een interieurstuk. Het is een beleving van warmte en gezelligheid. Daarom verwelkomen we je graag in één van onze toonzalen om de echte sfeer van een haard te komen beleven en je te begeleiden doorheen de talloze uitvoeringsmogelijkheden.
Toonzaal

Toonzaal Sint-Niklaas

Met meer dan 1000m² belevingsruimte en talloze uitvoeringsmogelijkheden kan je al eens verloren lopen. Gelukkig zijn onze interieurarchitecten er om je hartelijk te ontvangen en te begeleiden om jouw droom project te concretiseren. Ze luisteren aandachtig naar jullie wensen om vervolgens een persoonlijk en uniek design te creëren.

Toonzaal Sint-niklaas
Toonzaal Knokke

Toonzaal Knokke

Ook in onze toonzaal te Knokke kan je terecht voor een degelijk advies en begeleiding voor de realisatie van jouw project. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard; alles er rond wordt volledig worden gepersonaliseerd en in eigen huis op maat gemaakt. In onze toonzaal kan je alle stijlen, materialen en uitvoeringen bekijken, maar vooral beleven.
Houthaard in keuken
Inspiratie

Een absolute meerwaarde.

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte en vormen een absolute meerwaarde voor je interieur. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard, alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.