Bezoek vier ingerichte woningen met ons totaalinterieur van 17/05 tot en met 27/05. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.
Toonzaal Sint-Niklaas gesloten op zaterdag 18 mei.

Haarden

Bio-ethanol haarden

Een bio-ethanol haard, dat is echt vuur, waar je maar wil. Het vlammenspel is vergelijkbaar met een gashaard, maar net als onze elektrische haarden heeft een bio-ethanol haard geen afvoerkanaal nodig, waardoor je sfeer en warmte in huis kan brengen waar je maar wil.

BIO-O! sfeerbeeld

Echt vuur eenvoudig gemaakt

Door de bio-ethanol haard is er geen excuus meer om een echt vuur in huis te halen.

Een rookkanaal is overbodig. Door aanvulling van het reservoir wordt de brandstof automatisch aangezogen en kan je tot wel 20uur genieten van een gezellig vuurtje dat vergelijkbaar is met die van een gashaard. Er hoeft dus geen geïntegreerde aanvoer of afvoer te worden voorzien om urenlang plezier te hebben van echte vlammen.

De bio-ethanol haard brengt jouw interieur tot leven en voelt zich door de diverse uitvoeringsmogelijkheden thuis in elk type woning. De eenvoud van installatie maakt dat we prachtige haardwanden kunnen realiseren in een knappe halfopen bebouwing, een statig herenhuis of een mooie villa, maar evengoed in een knus appartement of een compacte vakantiewoning. Voor elk type woning kunnen onze interieurarchitecten en vakmensen een passende design oplossing voorzien die niet alleen een meerwaarde biedt aan de woning, maar bovendien eenvoudig te bedienen is.

Onze interieurarchitecten ontvangen je graag in onze toonzaal om een passende en stijlvolle uitvoering uit te werken op maat van jouw interieur, waar je ook maar wil.

De voordelen van een bio-ethanol haard

  • Strak design
  • Echt vlammenspel
  • Geen rookkanaal nodig
  • Aangename warmte-afgifte

Onze merken

BIO-O!
Planika
Furo
Houthaard in keuken
Inspiratie

Een absolute meerwaarde.

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte en vormen een absolute meerwaarde voor je interieur. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard, alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.