Bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Sint-Niklaas tijdens de openingsuren. Ook mogelijk op afspraak.

Haarden

Houthaarden

Een houthaard brengt niet alleen leven in huis, maar ook sfeer in je interieur. Er gaat niets boven het plezier zelf vuur te maken en in bedwang te houden, om daarna te genieten van de geur van verband hout dat gezellig knispert.

Case-studie sfeerbeeld

Een warme thuis

Sinds de oertijd verzamelen we ons rond een vuur en genieten we van de warmte, de geur, het geluid van knisperend hout en het schouwspel van de dansende vlammen.

Vuur brengt niet alleen warmte in huis, het creëert ook een warme thuis. Het brengt ons samen als mens en betekent daarom ‘leven’ in de breedste zin van het woord.

Onze missie is om dat ‘leven’ te integreren in elk interieur met houthaarden en haardwanden op maat van de klant.

Onze interieurarchitecten kunnen perfect jouw ideeën en wensen vermengen met hun eigen inzichten en creativiteit. Dit alles vertalen ze vervolgens moeiteloos naar een prachtig en gepersonaliseerd ontwerp: een haard of design haardwand die beeld, licht en geluid op een subtiele, maar impactvolle manier in jouw interieur integreert.

Bij Van Raemdonck realiseren we ons dat we letterlijk vuur in jouw huis brengen. Onze mensen zijn daarom allen vakmensen gespecialiseerd in deze materie en hebben de nodige kennis om optimaal warmte in jouw interieur te kunnen brengen. Uiteraard richten we ons daarbij op de meest energiezuinige uitvoeringen en worden al onze toestellen vervaardigd volgens de Europese normen met een zo laag mogelijke uitstoot aan CO2.

In onze toonzaal kan je de vele uitvoeringsmogelijkheden komen bekijken en reeds wegdromen van een warme thuis.

De voordelen van een houthaard

  • Knisperend geluid van brandend hout
  • Dansende vlammen

Onze merken

M-Design
Kalfire
Spartherm
Rüegg
Barbas Bellfires
Houthaard in keuken
Inspiratie

Een absolute meerwaarde.

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte en vormen een absolute meerwaarde voor je interieur. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard, alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.