Bezoek vier ingerichte woningen met ons totaalinterieur van 17/05 tot en met 27/05. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.
Toonzaal Sint-Niklaas gesloten op zaterdag 18 mei.

Ons bedrijf

Ateliers en plaatsing

Kies je om met ons in zee te gaan, dan gaan de vakmensen in onze ateliers aan de slag om jouw droomproject te realiseren. Bij Van Raemdonck doen we alles in eigen huis en heb je slechts één aanspreekpunt. Van schrijnwerk tot metaal- en steenbewerking, we hebben er een plek voor, en met de juiste mensen en de meest moderne machines garanderen we steeds kwaliteit. Je kan er dus gerust in zijn: jouw project is bij ons in vakkundige handen.

Schrijnwerkerij

Schrijnwerkerij

In onze schrijnwerkerij wordt de hele haardwand en kastenwand van de haard  (haardmeubels, kasten, schuifwanden, ladenblokken, …) geproduceerd met de meest moderne machines.

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een perfecte verwerking en montage van het schrijnwerk op maat.

Want bij Van Raemdonck weten we: schoonheid zit hem in de details.

Metaalbewerking

In het atelier voor metaalbewerking wordt al het maatwerk in metaal, staal en inox geproduceerd.

Een eigen metaalatelier biedt ons de mogelijkheid om de haardwand stijlvol af te werken met comprimé-kaders (haardkaders) op maat. Deze haardkader ondersteunt de haardwandbekleding en werken het geheel netjes af.

Maar daarnaast worden ook alle andere metalen esthetische element op maat gemaakt, denk bijvoorbeeld maar aan geribbelde achterwanden die doorlopen, luchtroosters, passtukken, beugels, schouwkappen, etc.

Steenbewerking

In ons steenatelier bewerken en sculpteren we in hoofdzaak natuursteen en keramiek (zoals tabletten, plinten en haardmantels en stijlschouwen), maar ook bewerking van composiet is mogelijk.

Ons modern machinepark zorgt er voor dat alles volledig automatisch wordt verwerkt door onze computergestuurde CNC machine die alle onderdelen foutloos zaagt en freest.

Plaatsing

Eens de haardwand vervaardigd is, komt een team van vakmensen de haard en haardwand installeren, aansluiten en plaatsen. Alle elementen die in de ateliers verwerkt zijn, komen nu samen en vormen een prachtig geheel zoals door jou gekozen in samenspraak met onze architecten.

Onze vakmensen verlaten de woning steeds netjes opgeruimd.

Houthaard in keuken
Inspiratie

Een absolute meerwaarde.

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte en vormen een absolute meerwaarde voor je interieur. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard, alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.