Bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Sint-Niklaas tijdens de openingsuren. Ook mogelijk op afspraak.

Interieur

Meubelcollectie

Onze interieurarchitecten helpen u graag verder met de meubelinrichting van uw woning. Met de unieke meubelcollectie van Dôme Deco gaan onze interieurarchitecten aan de slag om meubels te selecteren voor uw interieur, zodat het volledige interieur met inrichting één passend geheel is.

Dome Deco meubelcollectie

Van Raemdonck voorziet de inrichting van uw interieur met een unieke meubelcollectie.

Van Raemdonck verdeelt de meubelcollectie van Dôme Deco. De collecties van Dôme Deco zijn zeer eigentijds en hebben een warm, maar kosmopolitisch karakter. De combinaties van kleuren en texturen zijn uniek en geven een warme, uitnodigende en verfijnde interieurstijl. De meubelstijl van Dôme Deco sluit uitstekend aan bij de interieurstijl van Van Raemdonck.

De meubelcollectie die Van Raemdonck aanbiedt, is zorgvuldig geselecteerd en toch zeer compleet. De collectie omvat zetels, tafels, tapijten, vazen, bijzettafels, stoelen, wanddecoratie, spiegels, verlichting, … . De interieurarchitecten van Van Raemdonck kunnen u assisteren bij de keuze van passende meubels bij uw nieuw maatwerk interieur.

Houthaard in keuken
Inspiratie

Een absolute meerwaarde.

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte en vormen een absolute meerwaarde voor je interieur. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard, alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.