Bezoek vier ingerichte woningen met ons totaalinterieur van 17/05 tot en met 27/05. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.
Toonzaal Sint-Niklaas gesloten op zaterdag 18 mei.

Over Furo's bio-ethanol haarden

Bio-ethanol haarden van Furo

Furo is een haardenmerk dat gelooft in het samenbrengen van mensen met de warmte en gezelligheid van een echt vuur. Daarom bouwt Furo bio-ethanol haarden. Deze biohaarden breken met de traditionele haarden door een revolutionair concept te introduceren: Met biohaarden kun je genieten van de warmte en gezelligheid van een echt vuur, zonder de noodzaak van een schoorsteen of gastoevoer.

Haard zonder schoorsteen

De innovatieve ontwerpen van biohaarden zorgen ervoor dat er geen rook, roet, CO of fijn stof wordt geproduceerd, wat betekent dat er geen schoorsteen nodig is. Bovendien hebben biohaarden hun eigen reservoir met schone brandende bio-ethanol, waardoor er geen gastoevoer vereist is. Met andere woorden, je kunt afscheid nemen van de beperkingen van traditionele haarden en genieten van het gemak en de eenvoud van een <a biohaard in je eigen huis. Furo heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp van hun biohaarden, met nadruk op gebruiksgemak en het creëren van een veilige en gezellige thuisomgeving, zodat iedereen de warmte en gezelligheid van een echt vuur kan ervaren.

Ideale haard voor goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen

Er is een groeiende trend om woningen te bouwen die gasvrij zijn, geen schoorsteen hebben en goed geïsoleerd zijn. Een bio-ethanol haard van Furo is in dit soort huizen een ideale oplossing om toch een gezellig vuur in huis te creëren. Bovendien bieden Furo biohaarden effectieve warmte, wat een fijne aanvulling kan zijn op vloerverwarming tijdens de koude wintermaanden of het tussenseizoen.

Van Raemdonck is verdeler van Furo’s bio-ethanol haarden in regio Waasland (Oost-Vlaanderen)

Wenst u meer informatie over hoe de bio-haarden van Furo juist werken? Wil u zo’n bio-haard eens zien branden? Bij Van Raemdonck geven we u graag een woordje uitleg en advies over de bio-ethanolhaarden van Furo. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we bespreken hoe we kunnen samenwerken.

Furo heeft volgende types haarden in het assortiment: