Bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Sint-Niklaas tijdens de openingsuren. Ook mogelijk op afspraak.

Haard

Over M-Design

M-Design is een Belgische fabrikant van design gashaarden en houthaarden met sobere en strakke lijnen. Bij M-Design is maximale sfeer- en vuurbeleving het uitgangspunt van elke haard. Het resultaat zijn haarden met een zeer geslaagde uitstraling en optimaal zicht op een prachtig vlammenspel.

Gashaarden van M-Design

M-Design heeft een ruim aanbod aan inbouwhaarden op gas. Er zijn verschillende opties mogelijk: er zijn horizontale en verticale haarden, maar ook front-, doorkijk- en hoekhaarden. M-Design heeft twee collecties gashaarden met verschillende modellen, zo is er zeker wel een haard die past bij uw smaak en uw woning.

Enerzijds is er de Luna Diamond Gas collectie die wordt gekenmerkt door een lijnbrander met kiezeltjes of houtstammen. Deze haarden hebben een strakke en moderne uitstraling. Met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening kan je vanuit de zetel een aangename sfeer en warmte creëren.

M-Design Luna 1300RD Diamond
M-Design gashaard Luna Diamond 1300RD

Anderzijds is er de True Vision reeks van M-Design. Deze haarden hebben groot glasraam en zijn voorzien van zorgvuldig afgewerkte keramische houtblokken waarin de hoogwaardige brander verwerkt is. Hierdoor hebben de True Vision haarden van M-Design een mooi vol vlammenspel.

M-Design True Vision 550DC
M-Design gashaard True Vision 550DC

Houthaarden van M-Design

De houthaarden van M-Design werken met een doordacht verbrandingssysteem. Een ingebouwde luchtspoeling en rookafremplaten zorgen voor een hoog rendement en een ruit die niet snel vuil wordt. Het verbrandingsproces in een M-Design houthaard verloopt efficiënt zodat u zuiniger kan stoken én kan genieten van mooi vlammenspel met een hoge warmte-afgifte. Door te werken met kwalitatieve materialen zijn deze haarden heel degelijk en gebruiksvriendelijk.

liftdeurhaard van M-Design zonder kader
Een strakke uitstraling van M-Design’s liftdeurhaarden wordt verkregen doordat het glas geen metalen boorden heeft. Het glas bestaat uit één deel en sluit mooi aan op de sokkel van de haardwand.

Erkende verdeler van M-Design in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Van Raemdonck is een erkende installateur van M-Design. We hebben vele houthaarden en gashaarden van M-Design in onze toonzalen staan. We nodigen je graag uit in onze toonzaal in Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen) of in Knokke (West-Vlaanderen) om de echte sfeer van M-Design haarden te komen beleven en je te begeleiden doorheen de talloze uitvoeringsmogelijkheden.

M-Design haarden ingebouwd in een kastenwand

Bij Van Raemdonck specialiseren we ons al drie generaties lang in het ontwerpen, produceren én plaatsen van haard- en interieurprojecten. Onze ‘haardwanden’ zijn alom bekend en altijd unieke, persoonlijke interieurstukken waar je jarenlang van kan genieten. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard; alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.

M-Design houthaard Luna Diamond 1150H
Haard van M-Design ingebouwd in een haardwand met bureau aanbouw door Van Raemdonck.

Maak een afspraak in één van onze toonzalen voor meer inspiratie en advies.

M-Design heeft volgende types haarden in het assortiment: