Bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Sint-Niklaas tijdens de openingsuren. Ook mogelijk op afspraak.
Jaarlijks verlof vanaf 20 juli tot en met 12 augustus. Sluiting hemelvaart vanaf 15 augustus tot en met 19 augustus.

Over Planika

Met Planika waait een frisse wind door het landschap van haarden en vuren. Een doordacht design, ecologisch verantwoord, en zonder nood aan rookafvoer!

Planika bio haarden zijn inventieve, technologisch geavanceerde haarden voor een hedendaagse levensstijl. Planika haarden combineren een moderne, elegante uitstraling met de geavanceerde technologie van milieuvriendelijke, rookloze bioalcohol en zonder gebruik van enig afvoerkanaal. Planika haarden dienen niet alleen als interieur decoratie, maar zijn echte design open haarden, die een bijzondere sfeer in ons dagelijks leven creëren. Ruim 15 jaar is Planika de wereldleider in de productie en verkoop van bio-haarden.

Vandaar de term ‘intelligent fire’ of ‘slimme bio-haard’. Het is dankzij deze automatische bio-haarden dat echte vlammen in uw interieur niet alleen gemakkelijk en gebruiksvriendelijk maar ook functioneel kunnen zijn.

Planika creëert een echte, natuurlijke vlam en dit in een modern design, in samenwerking met gerenommeerde architecten, interieurarchitecten en haardenbouwers.

Erkende kwaliteit

Om de hoogste kwaliteit te bieden, moderniseert Planika steeds de gebruikte technologieën. Planika is dan ook het enige bedrijf ter wereld dat gebruik maakt van de gepatenteerde BEV-technologie op zijn automatische bio-haarden. Deze technologie werkt op basis van verdamping en zorgt ervoor dat de vlammen nooit contact maken met de brandstof.

De bio-haarden van Planika zijn de meest allround producten op de markt, en hierdoor geschikt voor zowel moderne en klassieke interieurs en commerciële als residentiële projecten.

Planika heeft volgende types haarden in het assortiment: