Bezoek vier ingerichte woningen met ons totaalinterieur van 17/05 tot en met 27/05. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.
Toonzaal Sint-Niklaas gesloten op 1 mei, 9 mei, 10 mei, 11 mei, 18 mei.

Bezoek onze ingerichte kijkwoning op afspraak

Totaalinterieur van ingerichte kijkwoning

Ontdek jouw droominterieur in onze kijkwoning

In Waasmunster hebben wij -Van Raemdonck- een kijkwoning, waar we klanten de mogelijkheden tonen op vlak van interieurontwerp en afwerking. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor je keuken, slaapkamer, badkamer of woonkamer, onze kijkwoning belichaamt de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak te maken in de kijkwoning.

 

Een woning vol inspiratie

Onze kijkwoning is zorgvuldig ontworpen door onze eigen interieurarchitecten. Elk detail is met overtuiging en vakmanschap gekozen, van de op maat gemaakte inbouwkasten tot de prachtige haardwand die het hart van de woonkamer siert. Een naadloze integratie van meubels, kleuren en materialen vormen samen een harmonieus geheel. De vakmensen in onze ateliers (schrijnwerkerij, steenatelier, metaalatelier) vervaardigde het volledige interieur, waarna onze plaatsers het geheel zorgvuldig installeerde ter plaatse met oog voor een fijne afwerking.

Haardwand met donkere laminaaat in woonkamer met TV. De haardwand is voorzien van kasten.

Haardwand met donkere laminaaat in woonkamer met TV. De haardwand is voorzien van kasten.

Gerelateerde nieuwsberichten