Bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Sint-Niklaas tijdens de openingsuren. Ook mogelijk op afspraak.
Jaarlijks verlof vanaf 20 juli tot en met 12 augustus. Sluiting hemelvaart vanaf 15 augustus tot en met 19 augustus.

Over Kalfire

Kalfire is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Kalfire is een familiebedrijf en wordt gedreven door hoge kwaliteitsnormen en een constante passie om te innoveren. Het resultaat zijn prachtige en gebruiksvriendelijke haarden waarmee Kalfire de markttrend zet op vlak van verbrandingstechniek, duurzaamheid en design.

Gashaarden van Kalfire

Met een Kalfire gashaard heeft u de beleving van echt houtvuur gecombineerd met optimaal gemak via een gebruiksvriendelijke afstandbediening. De moderne gashaarden van Kalfire hebben veel te bieden: Levensechte vlammen die uit de houtblokken komen, een strak design, gebruiksgemak en een hoog rendement. Een gashaard van Kalfire is een verrijking van uw interieur en altijd de perfecte vertaling van uw persoonlijke smaak.

Kalfire gasvuur
Er is niets sfeervoller en rustgevender dan een mooi haardvuur. De gesloten gashaarden van Kalfire hebben een vuurbeeld dat nauwelijks van een authentiek open haardvuur is te onderscheiden.

Kalfire gashaarden zijn in vele formaten en uitvoeringen mogelijk, zowel als fronthaard, hoekhaard, driezijdige haard, tunnelhaard of roomdivider. Kalfire biedt een groot aantal opties aan zodat u de haard kan samenstellen naar eigen smaak. Bij Van Raemdonck begeleiden we u door alle keuzemogelijkheden van Kalfire, en bespreken we graag samen met u ook de ombouw rond de haard. Maak een afspraak of kom eens langs tijdens de openingsuren in onze toonzaal in Sint-Niklaas of Knokke voor advies.

Kalfire’s houthaarden

Kalfire fabriceert ook een complete collectie gesloten houthaarden met een liftdeur in een verscheidenheid aan maten. De houthaarden van Kalfire zijn ontworpen om de ultieme vuurbeleving te creëren, met gebruiksgemak en comfort in gedachten. De meest vooruitstrevende verbrandingstechnieken en designprincipes worden daarbij toegepast.

Kalfire gasvuur
De hoekhaarden en driezijdige houthaarden van Kalfire zijn strak afgewerkt met een ééndelig gebogen glas.

Elektrische haarden van Kalfire: De E-One

Kalfire geeft een hele nieuwe betekenis aan vuur met zijn elektrische haarden, de E-One. De Kalfire E-one serie zijn duurzame, elektrische sfeerhaarden met een realistisch vlammenbeeld op basis van hologram-technologie. Het is een high-tech elektrische haard zonder rookkanaal en waardoor er veel inbouwmogelijkheden zijn. Het vuur is daarnaast volledig aanpasbaar naar uw wensen: van vlamhoogte, gloedbed, lichtkleur tot vuurgeluid en meer. Kalfire beschouwt de E-One als de haard van de toekomst.

Kalfire gasvuur
De Kalfire E-one, ingebouwd in een haardwand met kasten door Van Raemdonck – Haard & Interieur.

Van Raemdonck is erkende verdeler van Kalfire haarden

De haarden van Kalfire kunnen naadloos ingewerkt worden door Van Raemdonck in een haardwand, met een optimaal zicht op het vuur.  Als erkend installateur van Kalfire hebben wij houthaarden, gashaarden en elektrische haarden van Kalfire in onze toonzalen staan. We nodigen je graag uit in onze toonzaal in Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen) of in Knokke (West-Vlaanderen) om de de haarden van Kalfire zelf te komen bekijken.

Bij Van Raemdonck specialiseren we ons al drie generaties lang in het ontwerpen, produceren én plaatsen van haard- en interieurprojecten. Onze ‘haardwanden’ zijn alom bekend en altijd unieke, persoonlijke interieurstukken waar je jarenlang van kan genieten. Elke haardwand start bij de keuze van de geschikte haard; alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.

Maak een afspraak in één van onze toonzalen voor meer inspiratie en advies.

Kalfire heeft volgende types haarden in het assortiment: