Bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Sint-Niklaas tijdens de openingsuren. Ook mogelijk op afspraak.

Kalfire E-one: de elektrische haard van de toekomst

Kalfire E-One elektrische inbouwhaard

De haard van de toekomst

Een haard is al eeuwenlang het middelpunt van verbinding van mensen en biedt een oase van rust en gezelligheid. De elektrische inbouwhaarden van Kalfire zijn ontworpen om deze betekenisvolle waarden te laten samensmelten met de hedendaagse eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid, om zo een haard te realiseren die geschikt is voor toekomstige generaties. Dit verbluffend realistische, virtuele vuur wordt enkel gevoed door elektriciteit en is 100% emissievrij.

Voor wie de sfeer van een vuur wil met het gemak en de duurzame voordelen van een elektrisch haardvuur, biedt de Kalfire E-one een ongeëvenaarde ervaring. De unieke holografische technologie zorgt voor een adembenemend realistisch vuur met één druk op de knop.

Dankzij de vele opties kan de gebruiker vanuit zijn comfortabele omgeving de sfeer creëren die bij de stemming past: het vlambeeld, vlamhoogte en intensiteit van de vlammen, de gloed van het assenbed, het geluid van dennenhout of het rustigere geknetter van beukenhout, met of zonder verwarming. Met deze hypermoderne hedendaagse elektrische haard zet de Nederlandse fabrikant Kalfire opnieuw de trend voor de toekomst van vuur.

Eindeloze inbouwmogelijkheden

De in 2020 gelanceerde Kalfire E-one heeft al vier designprijzen gewonnen en overtuigt ook wereldwijd haar klanten. Het oorspronkelijke frontmodel (E-one 100F, met een breedte van 100 cm) heeft onlangs gezelschap gekregen van een groter formaat met een breedte van 130 cm (E-one 130F) evenals twee hoekmodellen (E-one 130CR, E-one 130CL) en een driezijdig model (E-one 130S). Dit vergroot de mogelijkheid om van een haard te genieten in een vrijwel oneindig aantal interieurs of posities in een ruimte.

Elk E-one model heeft dezelfde voordelen: er is geen rookkanaal of gastoevoer nodig, er is geen uitstoot en de vlammen geven geen directe warmte af waardoor de haard veilig en duurzaam is. Zolang er een stopcontact in de buurt is, kan de E-one sfeer brengen op een onbeperkt aantal plaatsen: een flat of kantoor, een restaurant of een hotel, een wachtkamer bij de dokter of een zeilboot, een yogaretraite of een openbare ruimte. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos.

“You have to see it to believe it”

Terwijl beelden van de Kalfire E-one het fascinerende realisme weergeven, verklaart de volledige ervaring met natuurlijke vonkjes, dynamisch vlammenspel en het geluid van knapperend hout waarom dit revolutionaire product zowel ontwerpjury’s als klanten heeft weten te overtuigen. In onze toonzaal in Sint-Niklaas en in Knokke staat de Kalfire E-One elektrische haard ingebouwd in een haardwand. Maak hier een afspraak om een toonzaalbezoek in te plannen en meer informatie in te winnen over de elektrische inbouwhaarden van Kalfire.

Gerelateerde nieuwsberichten