Bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Sint-Niklaas tijdens de openingsuren. Ook mogelijk op afspraak.
Jaarlijks verlof vanaf 20 juli tot en met 12 augustus. Sluiting hemelvaart vanaf 15 augustus tot en met 19 augustus.

Meer dan 500 bezoekers in onze volledig ingerichte kijkwoning

Haardwand met donkere laminaaat in woonkamer met TV. De haardwand is voorzien van kasten.

Kijkwoning met totaalinterieur trekt de aandacht

We opende van 25 mei 2023 tot en met 5 juni 2023 de deuren van een kijkwoning in Waasmunster. De bezoekmomenten waren een uitstekende gelegenheid om ons bestaand klantenbestand nog eens aan te spreken met een hapje en een drankje, maar ook om andere geïnteresseerde bezoekers ons uitgebreid aanbod in totaalinterieur te tonen. Gedurende de 12 bezoekdagen mochten we meer dan 500 bezoekers ontvangen en rondleiden in de kijkwoning.

Het volledige totaalinterieur -van keuken, dressing, slaapkamer, badkamer, toilet, haardwand tot inbouwkasten op maat- werd ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd door ons eigen team van vakmensen. Het ontwerp van het totaalinterieur komt uit de hand van onze eigen interieurarchitecten. Doorheen de woning komen dezelfde materialen terug: een donkere laminaat en een licht keramische steen. Deze 2 materialen gebruikte onze interieurarchitecten in het ontwerp van de haardwand, de keuken, de badkamer, de slaapkamer, en de rest van het totaalinterieur in de woning. Het resultaat is een rustig interieur met zachte overgangen van kamer naar kamer.

De vakmensen in onze ateliers (schrijnwerkerij, steenatelier, metaalatelier) produceerde het volledige interieur, waarna onze plaatsers het geheel zorgvuldig installeerde ter plaatse met oog voor een fijne afwerking.

Ook het losstaand meubilair zoals de eettafel, de zetel, stoelen, … werd geselecteerd door onze interieurarchitecten. Het resultaat is een zeer geslaagd totaalconcept, waarvoor we vele complimenten mochten ontvangen van de bezoekers.

Wil u ook een interieur op maat? Aarzel niet om ons te contacteren, dan nemen we graag de tijd om even samen te zitten om de mogelijkheden te bekijken. Maak hier uw afspraak in één van onze toonzalen.

Onze partners

De bezoekmomenten organiseerde we samen met onze partners van dit project:

  • Sylvestris Wonen, die zich onderscheidt met de bouw van villa-appartementen op exclusieve locaties.
  • Decoratie Hoens, die de stijlvolle raambekleding en schilderwerken verzorgde.
  • Di Monaco, die de perfecte audiovisuele beleving in ons appartement creëren.

Gerelateerde nieuwsberichten