Bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Sint-Niklaas tijdens de openingsuren. Ook mogelijk op afspraak.
Jaarlijks verlof vanaf 20 juli tot en met 12 augustus. Sluiting hemelvaart vanaf 15 augustus tot en met 19 augustus.

Nominatie voor de Schrijnwerk Awards 2023

Haardwand met donkere laminaaat in woonkamer met TV. De haardwand is voorzien van kasten.

Totaalinterieur van Van Raemdonck is genomineerd voor de Schrijnwerk Awards 2023

Het vakblad ‘SCHRIJNWERK’ van PMG media reikt jaarlijks awards uit voor de realisaties van bijzondere projecten. Deze prestigieuze vakwedstrijd telt 11 categorieën en per categorie worden een aantal projecten genomineerd. Elk jaar dingen zo’n zestig projecten mee naar deze prijs. Genomineerde projecten krijgen ruime aandacht in het vakblad ‘SCHRIJWERK’.

Een onafhankelijke jury gaat elk jaar met oog voor detail door alle ingediende dossiers. Elk jurylid geeft het project een beoordeling op esthetiek, techniciteit, voorbereiding en kwaliteit van uitvoering.

Eén van onze totaalinterieur realisaties is dit jaar genomineerd in de categorie ‘TOTAALINTERIEUR RESIDENTIEEL’.

Keramiek en laminaat creëren een oase van rust

Het volledige interieur van dit nieuwbouwappartement werd door de eigen architecten van Van Raemdonck ontworpen en vervolgens vervaardigd in hun eigen schrijnwerkerij, natuursteenatelier en metaalatelier. Licht keramiek en donker laminaat domineren als hoofdmaterialen in de hele woning. Al het houtwerk werd zoveel mogelijk voorgemonteerd om een efficiënte plaatsing te bewerkstelligen. Het keramische plaatmateriaal werd in eigen beheer verzaagd tot een keukenblad, badkamerwanden en badkamermeubilair met ingewerkte wastafels. De woonkamer werd voorzien van een prachtige haardwand, de bureauruimte werd op maat gemaakt en ook de rest van de kamers werden ingericht met een stijlvolle en rustige uitstraling tot gevolg.

Gerelateerde nieuwsberichten