Bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Sint-Niklaas tijdens de openingsuren. Ook mogelijk op afspraak.
Jaarlijks verlof vanaf 20 juli tot en met 12 augustus. Sluiting hemelvaart vanaf 15 augustus tot en met 19 augustus.

Elektrische haarden op waterdamp worden steeds populairder

Faber elektrische haard

Een elektrische inbouwhaard met waterdamp heeft een mooi vlammenspel zonder dat er een echte verbranding is. Een koude verneveling van water in combinatie met LED verlichting creëert een dansende mist dat visueel sterk lijkt op een echte vlam.

Elektrische haarden met waterdamp van Faber populairder dan ooit

Faber is een Nederlandse fabrikant van inbouwhaarden, en staat onder andere gekend voor zijn assortiment in elektrische sfeerhaarden met waterdamp. Deze haarden worden steeds meer ingebouwd in appartementen waar er geen rookkanaal mogelijk is, of in energiezuinige nieuwbouwwoningen waar een haard met een hoog warmte-vermogen niet wenselijk is.

Vele inbouwmogelijkheden in een haardwand of tv-meubel

Een elektrische sfeerhaard met waterdamp heeft geen rookkanaal of externe luchttoevoer nodig. Er is daardoor meer flexibiliteit om de haard ergens in de woonruimte te plaatsen. Een elektrische waterdamphaard van Faber bestaan in verschillende vormen en afmetingen. Zo zijn er elektrische haarden in hoekvorm, met 3-zijdig glasraam of als doorkijkhaard. De elektrische haarden kunnen zeer strak ingewerkt worden in een haardwand met kasten of een tv-meubel, net zo strak als een inbouw gas- of houthaard.

Elektrische haard op waterdamp
Elektrische haard E-Matrix van Faber op waterdamp met houtstammen

Een haardwand combineert het beste van een haard, design en opbergruimte en vormen een absolute meerwaarde voor je interieur. Bij Van Raemdonck start elke haardwand bij de keuze van een geschikte haard, alles er rond wordt volledig gepersonaliseerd én in eigen huis op maat gemaakt.

Aangename bijverwarming

Elektrische haarden van Faber met waterdamp technologie hebben een optioneel verwarmingselement van 2 kW dat warme lucht in de kamer verspreidt. De warmte afgifte is aan en uit te zetten met een druk op de afstandsbediening. Met deze 2 kW zal je een grote ruimte niet warm krijgen, maar je houdt een reeds opgewarmde ruimte wel aangenaam op temperatuur. Een elektrische haard kan dus dienen als een sfeervolle bijverwarming.

Elektrische waterdamp haarden te bezichtigen in onze toonzalen

We verwelkomen je graag in onze toonzalen in Sint-Niklaas of Knokke om de echte sfeer en gezelligheid van een elektrische haard te komen beleven, en je te begeleiden doorheen de talloze uitvoeringsmogelijkheden. Al drie generatie lang brengt Van Raemdonck sfeer in huis met haarden en haardwanden op maat. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn we specialisten in het ontwerpen, produceren en plaatsen van haard- en interieurprojecten en brengen we letterlijk en figuurlijk warmte in huis met unieke en persoonlijke design haarden en haardwanden.

Gerelateerde nieuwsberichten